LEOKAR FLOORING

Zgjedhaj per te gjithe parket nevojat tuaja.


Specializuar ne importin e parketve si qilima, qilima ne pllaka, PVC parkete, linelium, parkete eksluzive me tre – shtresa, laminat parkete dhe dysheme te ngjizura.

Zbulo me shume

Leokar Flooring ka gjithçka që ju nevojitet!


Standarte te larta
Përzgjedhjes dysheme që ne ofrojmë, plotson te gjitha kriteret sipas standarteve te Be-se: EN ISO 1307 I EN 14014: 2004 / AC: 2006, qe permbush ndaj zjarrit (EN 13501-1), përmbajtja e kërkesave Pentachlorophenol, kerkesat e formal emisionit, karakteristikat anti-shqip, antistatike, plotëson satandarte te emnitimit VOC te demshme, TVOC, SVOC (C16 deri C22), Substancat kancerogjene (-listën e BE-Klasa 1 një 2.) sipas të gut - Shoqata e Tepihave ekologjikisht miqësore dhe Prodis - Sistemi Evropian Informacione te plota për FLOORCOVERING tekstilit.

Cilësia e ajrit
Të gjitha qilima janë të certifikuara, të përshtatshme për Alergjia sipas Institutit TUV, dhe për të përmirësuar cilësinë e ajrit të brendshëm si qilim thith pluhur gjobë dhe ndihmon në përmirësimin e cilësisë së ajrit e brendshme (e rekomanduar nga DAAB - Shoqata Gjermane e njerëzve që vuajnë nga alergji dhe astmë).

Kursimin e energjisë
Qilimat ruajn 6% te shpenzimeve për ngrohje dhe oftojn izolime të mëdha, të shëndosha dhe thithje ajri te shëndoshë.

Në shërbimin Tuaj!

Në shërbimin Tuaj


Hotele

Restorane

Zyrat

Shkollat

Condos luksoze

Spitale

Industria

Objektet komerciale

Sport Arena

Dyshemetë Expo

Shumë projekte të ndryshme për të dy njësitë publike dhe private kanë përdorur profesionalizmin tuaj pashembullt dhe ekspertizë


1. HOTEL GRAND PLAZA – SHKUP (3.000 м2)
2. HOTEL ARKA - SHKUP (3.500 м2)
3. UNIVERSAL HALL – SHKUP (600 м2)
4. MILLENNIUM CINEMA – SHKUP (900 м2)
5. HEMOFARM – SHKUP (200 м2)
6. HOTEL BISTRA - MAVROVO (1.200 м2)
7. HOTEL EPINAL - MANASTIR (800 м2)
8. HOTEL HILLS – KUMANOVË (300 м2)
9. RESTAURANT ZURNAL – SHKUP (300 м2)
10. ZIRAAT BANK – SHKUP (80 м2)
11. GEMMA ENGINEERING – SHKUP (100 м2)
12. RESTAURANT MIRKO 919 – SHKUP (120 м2)
13. AMBASADA E REPUBLIKËS SË KROACISË - SHKUP
14. KONSULLATA E REPUBLIKËS SË KROACISË - MANASTIR
15. OKTA - SHKUP
16. HOTEL KRISTAL - PRILEP (800 м2)
17. HOTEL NAIS – SHKUP (1.100 м2)
18. SPORT HOTEL (MAVROVKI) – MAVROVO (600 м2)
19. RESTAURANT VITTORIA – SHKUP (250 м2)
20. QENDRA MENAXHIMI I KRIZËS – SHKUP (900 м2)
21. MAKOSPED OBJEKTET ADMINISTRATIVE – SHKUP (800 м2)
22. MINISTRIA E PUNËVE TË JASHTME (1.250 м2)
23. ALKALOID - SHKUP
24. HOTEL GARDEN – OHRIT (140 м2)
25. HOTEL PRESTOL – OHRIT (800 м2)
26. HOTEL METROPOL – OHRIT (330 м2)
27. HOTEL KAPRI – MANASTIR (450 м2)
28. HOTEL PLAZA - SHKUP CENTAR (1.800 м2)
29. HOTEL SKY TOWER – TIRANA (1.900 м2)
30. HOTEL COLOSSEO – SHKODRËS (1.600 м2)
31. HOTEL PHOENICS – ZAGREB (2.200 м2)
32. SALON NEPTUN AERODROM – SHKUP (1.100 м2)
33. SALON NEPTUN CITY MALL – SHKUP (900 м2)
34. VIP OPERATOR OBJEKTET ADMINISTRATIVE - SHKUP (2.500 м2)
35. T – MOBILE OBJEKTET ADMINISTRATIVE – SHKUP (9.000 м2)
36. JOHNSON CONTROL - SHTIP
37. HOTEL F – SHKUP (350 м2)
38. BANKA E MAQEDONASVE PËR ZHVILLIM PROMOVIMIN – SHKUP (220 м2)
39. QENDRA SHENDETI - LABUNISTA (200 м2)
40. SPITAL REUMATOLOGJI – SHKUP
41. HOTEL SIRIUS – STRUMICË (1.500 м2)
42. KAZINO FLAMINGO - GEVGELIJA (3.000 м2)
43. KAZINO ROYAL - DOJRAN (250 м2)
44. SHTËPIA E KULTURËS – SVETI NIKOLLË (1.500 м2)
45. SHTËPIA E KULTURËS – PJLEVLJA (350 м2)
46. FABRIKE PER VESHJE MBROJTËSE EKOLOG – PRISHTINË (500 м2)
47. AIRPORT ALEKSANDAR MAKEDONSKI – SHKUP (1.000 м2)
48. MNR – SHKUP (250 м2)
49. KOPSHTET – SHKUP, SHTIP
50. TSIGLI – KUMANOVË (420 м2)
51. HOTEL GRADCHE – KOCHANI (600 м2)
52. HOTEL PORTA – SHKUP (180 м2)
53. KABTEL OBJEKTET ADMINISTRATIVE – SHKUP (330 м2)
54. RESTAURANT RAGUZA – SHKUP (120 м2)
55. SHKUP FAIR – SHKUP (400 м2)
56. MINISTRIA E MBROJTJES – SHKUP (120 м2)
57. BIBLIOTEKA BRAKJA MILADINOVCI – SHKUP
58. BIBLIOTEKA GTC – SHKUP
59. BUTIK SISLEY GTC – SHKUP (120 м2)
60. BUTIK BENETTON – SHKUP (120 м2)
61. MUZEU I LUFTËS SË MAQEDONISË – SHKUP (350 м2)
62. NLB TUTUNSKA BANKA – SHKUP (1.250 м2)
63. RESTAURANT GLAMUR – SHKUP (200 м2)
64. SHPARKASE BANK – SHKUP (300 м2)
65. ALFA BANK – SHKUP (60 м2)
66. CINEMA HALL - SHTËPIA E KULTURËS - KRATOVË
67. BANKA KOMBËTARE E MAQEDONISË
68. PZU DR. LOZHANKOVSKI – SHKUP (200 м2)
69. OHRIT BANK - SHKUP
70. HOTEL CONTINENTAL (1.100 м2)
71. CINEMA HALL NË KULTURË DHE QENDRA E INFORMACIONIT (KIC)
72. HOTEL INEKS GORICA – OHRIT (450 м2)
73. PILOT SHKOLLA PETROVEC (1.000 м2)
74. HOTEL DHE RESTORANTET EMI - STRUMICË (1.100 м2)
75. HOTEL ESPERANTO - STRUMICË (1.020 м2)
76. VIP SALON GTC (86 м2)
77. VIP OBJEKTET ADMINISTRATIVE (200 м2)
78. HOTEL GALEB - OHRIT (140 м2)
79. RESTAURANT REVISTA - SHKUP (220 м2)
80. RESTAURANT CENTROFRUTA - VINICA (600 м2)
81. BANJA BANSKO (600 м2)
82. RESTAURANT DEL-MACHE - VINICA (300 м2)
83. FERSHPED OBJEKTET ADMINISTRATIVE (150 м2)
84. HOTEL METROPOL - OHRIT (450 м2)
85. MAKPETROL OBJEKTET ADMINISTRATIVE (100 м2)
86. HOTEL IBIS - SHKUP (420 м2)
87. HOTEL RUSIJA - SHKUP (450 м2)
88. SORAVIJA QENDRA E BIZNESIT (1.200 м2)
89. HOTEL MARRIOTT - SHKUP (2.200 м2)
90. HOTEL ARKA - SHKUP (650 м2)
91. RESTAURANT ALEKSANDAR PARK - VINICA (500 м2)
92. RESTAURANT ROZENBERG - ILINDEN (1.200 м2)
93. RESTAURANT IMES - SHKUP (400 м2)
94. KAMPIN E TRAJNIMIT VARDAR HIPODROM (350 м2)
95. EUROFARM OBJEKTET ADMINISTRATIVE (350 м2)
96. KINOTEKA E MAQEDONISË (220 м2)
97. VIP SALON - STIP (80 м2)
98. VIP SALON - PRILEP (100 м2)
99. JUBA SPEDITION OBJEKTET ADMINISTRATIVE - ILINDEN (500 м2)
100. ONE.VIP OBJEKTET ADMINISTRATIVE (2.100 м2)
101. SYNERGY QENDRA E BIZNESIT - SHKUP (1.200 м2)

Lajme & Ngjarje të ardhshmeKompania jonë do të ketë nderin të siguroјë një ekspozitë në Hannover 2017 - është partnere me tregon e Balta and Ivc.

Për më shumë informacion klikoni flamurin më poshtë:

Partnerët tanëKompania jonë është krenare të punojë me:

Le të hymë ne kontakt!

Gati për të filluar projektin tuaj të ardhshëm dysheme me ne? Kjo është e madhe!
Do të kthehem te ju sa më shpejt të jetë e mundur!