LEOKAR FLOORING

Решение за сите ваши потреби за подови


Специјализирана за увоз на подови (теписони, теписони во плочи, пвц подови, линолеум подови, ексклуyивни трислојни паркети, ексклузивни ламинатни подови, подигнати подови...)

Повеќе информации

LEOKAR FLOORING има се што ви треба!


Највисоки стандарди
Теписоните кои ги предлагаме ги исполуваат сите критериуми според стандардите на Европската Унија ISO EN 1307 I EN 14014:2004/AC:2006, ги исполнува тестовите за тешкозапаливост (EN13501-1), содржина на Pentachlorophenol, емисија на Formaldehyd, карактеристики против пролизгување, антистатичност" емисија на штетни VOC, TVOC, SVOC (C16 to C22), Cancerogenic Substances (EU-list Class 1 a. 2) според GUT - Association of Environmentally Friendly Carpets и PRODIS - European Comprehensive information system for textile floorcovering.

Air Quality
Теписоните се сертифицирани "suitable for Allergies" од TüV иститутот и го подобруваат квалитет на воздухот во внатрешни простории - теписонот ја впива ситната прашина и помага во подобрувањето на квалитетот на воздухот во внатрешни простории ( препорачано од DAAB - германска асоцијација на луге кои страдаат од алергии и астма)

Штедење на енергија
Теписонот заштедуваат 6% на трошоците за загревање + голема звучна изолација и звучна апсорпција.

Услуги!

Ви стоиме на располагање за вашите потреби!


Хотели

Ресторани

Канцеларии

Училишта

Луксузни кондомиуми

Болници

Индустриски објекти

Комерцијални објекти

Спортски арени

Експо подови

Нашата професиналност и исполнителност ја согледаа многу деловни субјекти од приватниот и од јавниот сектор:


1. ХОТЕЛ ГРАНД ПЛАЗА – СКОПЈЕ (3.000 м2)
2. ХОТЕЛ АРКА - СКОПЈЕ (3.500 м2)
3. УНИВЕРЗАЛНА САЛА – СКОПЈЕ (600 м2)
4. КИНО МИЛЕНИУМ – СКОПЈЕ (900 м2)
5. ХЕМОФАРМ – СКОПЈЕ (200 м2)
6. ХОТЕЛ БИСТРА – МАВРОВО (1.200 м2)
7. ХОТЕЛ ЕПИНАЛ – БИТОЛА (800 м2)
8. ХОТЕЛ ХИЛЛС – КУМАНОВО (300 м2)
9. РЕСТОРАН ЖУРНАЛ – СКОПЈЕ (300 м2)
10. ZIRAAT BANKA – СКОПЈЕ (80 м2)
11. ГЕММА ИНЖИНЕРИНГ – СКОПЈЕ (100 м2)
12. РЕСТОРАН МИРКО 919 – СКОПЈЕ (120 м2)
13. ХРВАТСКА АМБАСАДА - СКОПЈЕ
14. ХРВАТСКИ КОНЗУЛАТ - БИТОЛА
15. ОКТА - СКОПЈЕ
16. ХОТЕЛ КРИСТАЛ – ПРИЛЕП (800 м2)
17. HOTEL НАИС – SKOPJE (1.100 м2)
18. СПОРТ ХОТЕЛ (МАВРОВКИ) – МАВРОВО (600 м2)
19. РЕСТОРАН VITTORIA – СКОПЈЕ (250 м2)
20. ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ – СКОПЈЕ (900 м2)
21. АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОСТОРИИ МАКОШПЕД – СКОПЈЕ (800 м2)
22. МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ (1.250 м2)
23. АЛКАЛОИД - СКОПЈЕ
24. ХОТЕЛ ГАРДЕН – ОХРИД (140 м2)
25. ХОТЕЛ ПРЕСТОЛ – ОХРИД (800 м2)
26. ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ – ОХРИД (330 м2)
27. ХОТЕЛ КАПРИ – БИТОЛА (450 м2)
28. ХОТЕЛ ПЛАЗА - СКОПЈЕ ЦЕНТАР (1.800 м2)
29. ХОТЕЛ SKY TOWER – TIRANA (1.900 м2)
30. ХОТЕЛ COLOSSEO – SKADAR (1.600 м2)
31. ХОТЕЛ PHOENICS – ZAGREB (2.200 м2)
32. САЛОН НЕПТУН АЕРОДРОМ – СКОПЈЕ (1.100 м2)
33. САЛОН НЕПТУН CITY MALL – СКОПЈЕ (900 м2)
34. VIP ОПЕРАТОР КАНЦЕЛАРИИ - СКОПЈЕ (2.500 м2)
35. T – MOBILE КАНЦЕЛАРИИ – СКОПЈЕ (9.000 м2)
36. ФАБРИКА JOHNSON CONTROL - ШТИП
37. ХОТЕЛ Ф – СКОПЈЕ (350 м2)
38. МАКЕДОНСКА БАНКА ЗА ПОДРШКА НА РАЗВОЈ – СКОПЈЕ (220 м2)
39. ЗДРАВСТВЕН ДОМ – ЛАБУНИШТА (200 м2)
40. КЛИНИКА ЗА РЕВМАТОЛОГИЈА – СКОПЈЕ
41. ХОТЕЛ СИРИУС – СТРУМИЦА (1.500 м2)
42. КАЗИНО ФЛАМИНГО – ГЕВГЕЛИЈА (3.000 м2)
43. КАЗИНО РОЈАЛ – ДОЈРАН (250 м2)
44. ДОМ НА КУЛТУРА – СВЕТИ НИКОЛЕ (1.500 м2)
45. ДОМ НА КУЛТУРА – ПЉЕВЉА (350 м2)
46. ФАБРИКА ЗА ЗАШТИТНА ОБЛЕКА ЕКОЛОГ – ПРИШТИНА (500 м2)
47. АЕРОДРОМ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ – СКОПЈЕ (1.000 м2)
48. МНР – СКОПЈЕ (250 м2)
49. ДЕТСКИ ГРАДИНКИ – СКОПЈЕ, ШТИП
50. ЦИГЛАНА – КУМАНОВО (420 м2)
51. ХОТЕЛ ГРАДЧЕ – КОЧАНИ (600 м2)
52. ХОТЕЛ ПОРТА – СКОПЈЕ (180 м2)
53. КАНЦЕЛАРИИ НА КАБТЕЛ – СКОПЈЕ (330 м2)
54. РЕСТОРАН РАГУЗА – СКОПЈЕ (120 м2)
55. СКОПСКИ САЕМ – СКОПЈЕ (400 м2)
56. МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА – СКОПЈЕ (120 м2)
57. БИБЛИОТЕКА БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ – СКОПЈЕ
58. БИБЛИОТЕКА ГТЦ – СКОПЈЕ
59. БУТИК SISLEY ГТЦ – СКОПЈЕ (120 м2)
60. БУТИК BENETON – СКОПЈЕ (120 м2)
61. МУЗЕЈ НА МАКЕДОНСКА БОРБА – СКОПЈЕ (350 м2)
62. НЛБ ТУТУНСКА БАНКА – СКОПЈЕ (1.250 м2)
63. РЕСТОРАН ГЛАМУР – СКОПЈЕ (200 м2)
64. ШПАРКАСЕ БАНКА – СКОПЈЕ (300 м2)
65. АЛФА БАНКА – СКОПЈЕ (60 м2)
66. КИНО САЛА - ДОМ ЗА КУЛТУРА - КРАТОВО
67. НАРОДНА БАНКА НА МАКЕДОНИЈА
68. ПЗУ ДР. ЛОЖАНКОВСКИ – СКОПЈЕ (200 м2)
69. ОХРИДСКА БАНКА - СКОПЈЕ
70. ХОТЕЛ КОНТИНЕНТАЛ (1.100 м2)
71. КИНО САЛА ВО КУЛТУРНО ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР (КИЦ)
72. ХОТЕЛ ИНЕКС ГОРИЦА – ОХРИД (450 м2)
73. ПИЛОТСКА ШКОЛА ПЕТРОВЕЦ (1.000 м2)
74. ХОТЕЛ И РЕСТОРАНИ ЕМИ - СТРУМИЦА (1.100 м2)
75. ХОТЕЛ ЕСПЕРАНТО - СТРУМИЦА (1.020 м2)
76. VIP САЛОН ГТЦ (86 м2)
77. VIP КАНЦЕЛАРИИ (200 м2)
78. ХОТЕЛ ГАЛЕБ - ОХРИД (140 м2)
79. РЕСТОРА РЕВИСТА - СКОПЈЕ (220 м2)
80. РЕСТОРАН ЦЕНТРОФРУТА - ВИНИЦА (600 м2)
81. БАЊА БАНСКО (600 м2)
82. РЕСТОРАН ДЕЛ-МАЧЕ - ВИНИЦА (300 м2)
83. ФЕРШПЕД КАНЦЕЛАРИИ (150 м2)
84. ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ - ОХРИД (450 м2)
85. МАКПЕТРОЛ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ (100 м2)
86. ХОТЕЛ ИБИС - СКОПЈЕ (420 м2)
87. ХОТЕЛ РУСИЈА - СКОПЈЕ (450 м2)
88. СОРАВИЈА ДЕЛОВЕН ЦЕНТАР (1.200 м2)
89. ХОТЕЛ MARRIOTT - СКОПЈЕ (2.200 м2)
90. ХОТЕЛ АРКА - СКОПЈЕ (650 м2)
91. РЕСТОРАН АЛЕКСАНДАР ПАРК - ВИНИЦА (500 м2)
92. РЕСТОРАН РОЗЕНБЕРГ ИЛИНДЕН (1.200 м2)
93. РЕСТОРАН ИМЕС - СКОПЈЕ (400 м2)
94. ТРЕНИНГ КАМП ВАРДАР ХИПОДРОМ (350 м2)
95. ЕУРОФАРМ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ (350 м2)
96. КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА (220 м2)
97. VIP САЛОН - ШТИП (80 м2)
98. VIP САЛОН - ПРИЛЕП (100 м2)
99. ЈУБА ШПЕДИЦИЈА КАНЦЕЛАРИИ ИЛИНДЕН (500 м2)
100. ONE.VIP КАНЦЕЛАРИИ (2.100 м2)
101. SYNERGY ДЕЛОВЕН ЦЕНТАР - СКОПЈЕ (1.200 м2)

Вести и настаниLeokar ќе ја има честа да се претстави на саемот Hannover 2017 - како партнерна Balta and Ivc.

Кликнете на банерот за повеќе информации:

Наши деловни партнериГорди и почестени сме што соработуваме со следниве компании:

Контактирајте не

Подготвени ли сте да го започнете со нас вашиот следен проект со подови? Одлично!
ќе ве исконтактираме во најбрз можен рок!